Valmennuksen omat sivut|Työhuone

Aikuiset

Liikuntatunnit 2019-2020 (Pidätämme oikeuden tuntimuutoksiin!)

Liikuntakausi alkaa 26.8.2019, katsothan ilmoittautumisohjeet etusivulta elokuun alussa.

HUOM! Pidätämme oikeiden tuntimuutoksiin.

Ilmoittautuminen jumppiin netissä www.jasentieto.fi, ilmoittautumispäivänä Ulvilan Lukiolla tai seuramme jumppakummeille salien ovilla jumppatunnin alkaessa tai ohjaajalle. Lisätietoja ilmoittautumisesta saat elokuussa verkkosivuiltamme!

Maanantai

8.9. Kaskelotin pihassa
Ulkotanssi-tunni
Jaana
(Sateen sattuessa tanssitaan Lukiolla)

13.10. Lukiolla

Yhteiskoulu
klo 18:15-19:00
Krista

Kevään teematunnit ilmoitetaan marraskuussa!

HUOM: PIDÄTÄMME OIKEUDEN TUNTIMUUTOKSIIN!

Rivitanssi-askelkuviot osaaville

Nuorisoseurantalo

klo 19-20

Maija

Step aerobic:

Tunnilla askelletaan askelsarjoja penkille menevän musiikin tahdissa. Tehokas kunnon kohottaja ja kiinteyttäjä. Lopussa lyhyt lihaskunto ja tehokkaat venyttelyt. Tunti sopii normaalikuntoisille. OMA STEP-LAUTA MUKAAN!

Helpot rivitanssit:

Rivitanssi on hyvää kuntoliikuntaa aivoille ja keholle! Rivitanssi on monipuolinen ja mukaansatempaava harrastus. Tunneilla opetellaan helppoja tansseja, musiikkia ja tempoa vaihdellen; kantri, pop, irkku, latino ym. Rivitanssi sopii kaikille, jotka nauttivat tanssin ilosta! Treeniasuna normaalit sisävaatteet, tanssikengät pyörähdyksiin sopivat (bootseja ei tarvitse hankkia).

Rivitanssi- askelkuviot osaaville:

Rivitanssi on hauska ja sosiaalinen liikuntamuoto, joka sopii kaikenikäisille. Tansseista löytyy jokaiselle sopiva vaikeusaste. Jatkoryhmän tanssit ovat tarkoitettu niille, jotka ovat jo harrastaneet rivitanssia ja askelkuviot on hallinnassa.

KuntoFit:

KuntoFit on reipastahtinen tunti, joka sopii kaikille. Tunti koostuu aerobisesta, lihaskunnollisesta sekä kehoa palauttavasta osuudesta. Teemat vaihtuvat kuukausittain (askellus, liikkuvuus, tasapaino, välinetreeni, lihaskuntopainoitteinen ym.) ja ne ilmoitetaan aina erikseen. Tule rohkeasti liikkumaan! OMA MATTO MUKAAN!

Bailatino®:

Bailatino® on koreografinen tanssitunti latinlaistanssien tunnelmassa. Tunnilla tanssitaan mm. salsaa, sambaa, rumbaa, bachataa, chachata ym. Tule nauttimaan tanssin huumasta. Bailatinoa tanssitaan parillisilla viikoilla.

Tanssiksi:

Tanssiksi-tunnilla annetaan musiikin viedä erilaisten koreografioiden tahtiin. Tunnilla tanssitaan lattari, swing sekä lavatanssityylisiä askelkuvioita. Tunti sopii kokeneelle tanssiharrastajalle sekä vasta-alkajalle! Annetaan tanssin kohottaa kuntoa! Tanssiksi-tunti parittomina viikkoina.

Teematunti:

Kerran kuussa sunnuntaina vaihtuva teematunti. Tunnin teemat sekä aikataulu ilmoitetaan erikseen. Seuraa ilmoittelua verkkosivuillamme sekä facebookissa.

Kahvakuula+Syvävenyttely:

Kahvakuula on toiminnallisen harjoittelun tunti, joka harjoittaa monipuolisesti lihaskuntoa. Tunnilla harjoitetaan tehokkaasti myös koordinaatiota ja keskivartalon lihaksia, myös ilman kuulaa. Liikkeet ovat sopivan haastavia kokeneemmillekin treenaajilla, mutta tarpeeksi yksinkertaisia myös vasta-alkajille. Tunnin lopuksi syvävenytellään palauttavasti. Sopii niin naisille kuin miehillekin. OMA KAHVAKUULA JA MATTO MUKAAN.

KevytTreeni:

KevytTreenissä harjoitetaan kehoa helppojen mutta tehokkaiden askelkuvioiden, lihasharjoitteiden ja liikkuvuusharjotteiden avulla. Mukana myös Asahi, jooga ja pilates-tyylisiä harjoitteita. Tunti sopii kaikille: vasta-alottelijalle perustreeniksi tai kokeneelle treenaajalle palautteluun. OMA MATTO MUKAAN!

KeskivartaloTreeni:

KeskivartaloTreeni pitää sisällään nimensä mukaisesti keskivartaloa vahvistavia lihaskuntoharjoitteita ja liikkuvuusharjoitteita. Tunti sisältää lyhyen lämmittelyn, lihaskunto-osuuden sekä palauttavan osuuden. Lisäksi tunnilla avataan niska-hartia seudun kireyksiä! OMA MATTO MUKAAN!

Lihaskuntoa ja liikkuvuutta miehille:

Treeni koostuu koordinaatiota, lihaskuntoa ja hapenottokykyä kehittävästä liikunnasta. Lisäksi jokaisessa harjoituksessa pelataan salibandyä 20-30 min treenikerrasta riippuen. Niille jotka eivät halua pelata vaihtoehtoisena harjoitteena on salin yhteydessä oleva kuntosali. Jokaisen harjoituksen päätteeksi venytellään ja vetreytetään lihaksia rullalla. Nyt kaikki miehet liikkumaan monipuolisesti ja ylläpitämään hyvää liikkuvuutta.

Kevätnäytös 2019